نوشیدن قهوه در دوران بارداری و شیردهی

قهوه در دوران شیردهی
کافئین موجود در قهوه از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل میشود اما با این حال طبق آکادمی اطفال آمریکا، "یک فنجان قهوه صبحگاهی احتمالاً به کودک شما آسیب نمی رساند، اما مصرف زیاد کافئین می تواند مشکلاتی مانند کم خوابی، عصبی بودن، تحریک پذیری و تغذیه نامناسب ایجاد کند.
قهوه در دوران بارداری
در مورد کافئین و بارداری تحقیقات متناقضی انجام شده است، اما کارشناسان می گویند زنان باردار بهتر است که مصرف آن را کاهش دهند. برخی از مطالعات ، مصرف زیاد کافئین را با افزایش خطر سقط جنین و کاهش رشد جنین مرتبط کرده است، اما یک رابطه درست علت و معلولی تا کنون پیدا نشده است. کالج زنان و زایمان آمریکایی توصیه می کند که کمتر از ۲۰۰ میلی گرم کافئین در روز، معادل حداکثر دو فنجان قهوه بسته به نوع دم کردن آن مشکلی ندارد.
برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف متوسط کافئین ممکن است خطر ابتلا به دیابت، سنگ کیسه صفرا، بیماری پارکینسون و بیماری کبد را کاهش دهد.
بین ۲۰۰ میلی گرم و ۳۰۰ میلی گرم کافئین ، حدود دو تا سه فنجان قهوه، یک مقدار متوسط محسوب می شود و به طور کلی برای اکثر بزرگسالان بی خطر تلقی می شود.
آیا مقدار کافئین موجود در قهوه بسته به روش دم کردن آن متفاوت است؟
مقدار کافئین موجود در قهوه بسته به روش دم کردن، نوع حبوبات تشکیل دهنده ی آن و میزان تهیه شده متفاوت است. به عنوان مثال، مقادیر مختلف خرد شده ی لوبیا می تواند مقادیر مختلفی از کافئین را به همراه داشته باشد. محققان در فلوریدا شش روز متوالی همان نوشیدنی را از یک کافی شاپ سفارش دادند و دریافتند که میزان کافئین از ۲۵۹ میلی گرم تا ۵۶۴ میلی گرم متغیر است.