توالت ایرانی بهتر است یا فرنگی؟

تاریخچه ی توالت
اولین توالت ابتدایی بشر، حدود ۶ هزارسال پیش در بینالنهرین، ساخته شده است.
اولین توالت همراه با سیفون در سال ۱۵۹۲ میلادی به وسیله جان هرینگتون، یک عضو دربار انگلستان اختراع شد و نامش را "آژاکس" از جنگجویان اسطورهای یونان باستان گذاشت.
اما اختراع سیستم سیفون مرسوم کنونی که کاسه توالت با یک لوله خمیده U شکل به فاضلاب وصل میشود و با فشار آب داخل مخزن توالت مدفوع را به داخل فاضلاب تخلیه میکند در سال ۱۸۸۰ به وسیله یک لولهکش بریتانیایی ساخته شد و تحولی در تاریخ توالت ایجاد کرد. این سیستم مانع از انتشار بوی بد مدفوع و فاضلاب میشود.
استفاده از توالت فرنگی به عنوان یکی از مشخصههای تمدن اروپایی محسوب میشود اما مشکلات دیگری ایجاد کرده است. به طوریکه در سال ۳۱۵ بعد از میلاد در شهر روم باستان حدود ۱۴۴ توالت عمومی وجود داشته و رفتن به توالت عمومی شرکت در یک مراسم اجتماعی محسوب میشده است.
مزایای توالت ایرانی
امروزه دانشمندان میگویند توالتهای سنتی بدن را در وضعیت مناسب تری قرار میدهد. چرا توالتهای سنتی بهتر از توالتهای غربی هستند؟
زمان نشستن در توالت کمتر
به گفته پژوهشگران افرادی که از توالتهای فرنگی استفاده میکنند به طور متوسط حدود ۱۱۴ تا ۱۳۰ ثانیه روی کاسه توالت مینشینند.
اما کسانی که از توالتهایی مثل توالت سنتی در ایران و افغانستان و تاجیکستان، استفاده میکنند، به طور متوسط حدود ۵۱ ثانیه روی توالت مینشینند که این مدت زمان کمتر برای سلامتی بهتر است.
تقویت پاها
استفاده از توالتهای سنتی نوعی ورزش است. این نوعی ورزش چمباتمه است که ما انجام می دهیم. نشستن در چنین موقعیتی پاهای ما را تقویت می کند و همچنین آنها را به حرکت در می آورد. توالتهای سنتی منجر به گردش خون بهتر در بدن می شوند. بنابراین، می توانیم روزانه ورزش بدنی را انجام دهیم. برخلاف توالتهای غربی،که فقط روی صندلی توالت می نشینند و حرکتی نمی کنند.
دفع راحتتر
استفاده از توالتهای سنتی روند دفع را کمک می کند. نشستن در حالت اسکوات به دفع بهتر کمک می کند. این امر حتی بر حرکت روده نیز فشار می آورد تا دفع راحتتر صورت گیرد. از طرف دیگر، در توالت های غربی هیچ گونه فشار به بدن تحتانی وجود ندارد که بتواند حرکت روده را تقویت میکند.
قرار گرفتن بدن در توالت های سنتی به دفع کامل کمک می کند. فشار خوبی را ایجاد می کند. طبق آزمایشات و تحقیقات انجام شده توسط پزشکان، واقعیت جالبی پیدا کردند. آنها دریافتند که خطر بروز مشکلات مربوط به معده در توالت های غربی نسبت به موارد سنتی بیشتر است. با این حال، این نیز مخالف مطالعه آناتومی انسان است که در مورد بافت های مختلف و حرکت ماهیچه ها صحبت می کند.
بنابراین با استفاده از توالتهای سنتی می توان از مشکل یبوست و سایر مشکلات مرتبط با معده جلوگیری کرد.
اما با نشستن روی کاسه توالت فرنگی، مجرای مقعد در زاویه قائمه (۹۰ درجه) قرار میگیرد که این مساله باعث میشود ماهیچه پایین مقعد جلوی مسیر خروج روده بزرگ را بگیرد.
به این دلیل است که افرادی که روی توالت فرنگی مینشینند، برای تخلیه رودهها باید زور بزنند. زور زدن هنگام تخلیه رودهها باعث بروز مشکلاتی مانند بواسیر، غش و حتی سکته مغزی میشود.
احتمال عفونت کمتر
تماس مستقیم بدن با صندلی توالت در توالتهای سنتی وجود ندارد. بنابراین ، خطر ابتلا به UTI (عفونت ادراری) کمتر است. با این حال، در توالت های غربی، پوست ما با صندلی توالت در تماس مداوم است. همچنین افرادی که از توالت غربی استفاده می کنند رول های توالت را برای تمیز کردن خود ترجیح می دهند. از طرف دیگر، در توالت های سنتی، آب عامل اصلی پاک کردن است. بنابراین ، توالت های سنتی بهداشتی تر و تمیز تر هستند.
اگر در حال حاضر توالت فرنگی تنها گزینه موجود برای شماست، نگران نباشید:
یک راه حل ساده وجود دارد: فقط کافی است زانوهای خود را بالا بیاورید و تا بدنتان از زاویه ۹۰ درجه به ۳۵ درجه تغییر دهید.
این کار با قراردادن یک چهارپایه و در موارد اضطراری و نبود امکانات به وسیله یک دسته روزنامه باطله یا چندمجله قدیمی ممکن خواهد شد.
بالا آوردن زانوها کمک خواهد کرد که انسدادی که در حالت نشسته میان روده بزرگ و مقعد ایجاد میشود، از بین برود و تخلیه کامل رودهها آسانتر انجام شود.
سلامت قلب سلام،دستشویی ایرانی برای زانو درد اما توصیه نمیشه ، درسته؟؟ ۸ شهريور ۹۹
درمان به نظرم توالت فرنگیی برای افراد دچار بواسیر بده نه همه ۱۳ آبان ۹۹